Ивановић: Очекујем потпуно другачију утакмицу против Виртуса

БОЛОЊА: Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић изјавио је да очекује од својих играча да покажу веће стрпљење, које је екипи недостајало на претходним утакмицама, ако желе да остваре повољан резултат против Виртуса у 22. колу Евролиге.
Ivanovic Dusko/YT
Фото: Јутјуб принтскрин/Душко Ивановић

Кошаркаши Црвене звезде су допутовали данас у Болоњу где их у уторак очекује дуел 22. кола најквалитетнијег европског клупског такмичења.

Очекујем потпуно другачију утакмицу од оне коју смо одиграли у Београду, јер тада за Виртус нису играча двојица врло важних кошаркаша - Милош Теодосић и Торнике Шенгелија. Очекујем од играча да покажу веће стрпљење, које нам је недостајало на претходним утакмицама које смо играли. Тај напредак у том сегменту се видео већ у недељу, али морамо боље и са много енергије да играмо у тој утакмици, рекао је Ивановић, пренео је званични сајт клуба.

Кошаркаш Црвене звезде Лука Митровић је изјавио да очекује тешко гостовање у Болоњи

Надам се да ћемо извући поуке из претходних мечева где нисмо користили неке шансе. Добро када брзо имате прилику за поправни радујемо се том мечу идемо на дупло коло и утакмице у Итаљи, али им се радујемо и очекујем да пружимо добру игру, навео је Митровић.

Кошаркаш Црвене звезде Никола Ивановић рекао је да су "црвено-бели" потпуно окренути мечу у Болоњи.

Изузетно је напорно играмо свака два дана. Имали смо неке тесне поразе у претходном периоду, али надам се да можемо да поновимо игру коју смо приказали против Виртуса у Пиониру. Идемо утакмицу по утакмицу. Екипа смо која има поене у рукама, неке ствари о којима морамо да поведемо рачуна у последње време је одбрана, неки детаљи... Лично нисам идеално, али кроз утакмице и јаке тренинге покушавам да се што пре вратим, закључио је Ивановић.

Утакмица између Виртуса и Црвене звезде биће одиграна сутра од 21 сат у Болоњи. "Црвено-бели" ће потом у четвртак гостовати екипи Арманија у Милану.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести