Радоњић: Чека нас Валенсија која ове сезоне циља високо

ВАЛЕНСИЈА: Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да ће његов тим имати тежак задатак у мечу 20. кола Евролиге против Валенсије.
d
Фото: Youtube Printscreen

"Очекује нас изузетно тежак меч против екипе која је још летос у прелазном року показала да су им амбиције изузетно високе и веће него ранијих година. Довели су играче који их чине тимом који може до врло високих позиција. Показали сјајне игре у појединим мечевима. Имају и добар резултат и пласман на табели и чека нас тежак меч у Валенсији", рекао је Радоњић за клупски сајт.

Меч између кошаркаша Валенсије и Црвене звезде игра се сутра од 21 сат, а у Београду су остали рековаленсценти Марко Симоновић, Џордан Лојд, Лендри Нноко (административни проблеми) као и Бориша Симанић, који ће радити по посебном програму до повратка екипе.

"Наше је да покушамо да одиграмо добро. Да будемо конкрентни и растерећени и да из те растерећености која долази из реалности, ако буде шансе, покушамо да је искористимо“. закључио је Радоњић.

Првотимац Дејан Давидовац сматра да је Валенсија тим који се по његовом мишљењу највише појачао између две сезоне.

"Оно што је много важније јесте да и својом игром и резултатима показују шта могу. Довели су Вилијамса, Хермансона, Калинића, који игра сјајно и прави озбиљну разлику ове сезоне. Типична шпанска екипа која игра врло брзо, шутира доста тројки. Игра у транзицији пуно, и на доста поседа. Покушаћемо да искористимо и информације Кина Колома који је играо тамо сезону и по, али наше је да се подижемо из утакмице у утакмицу. Нисмо ни комплетни у Шпанији, али желимо да дођемо у прилику да направимо добар резултат“, рекао је Давидовац.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести