Бошковићева, Ковачевић и Ковач најбољи у Европи

СОФИЈА: Одбојкашица Србија Тијана Бошковић, најбоља играчица ЕП 2019, проглашена је вечерас трећи пут узастопно за најбољу одбојкашицу Европе, док је примач Србије Урош Ковачевић, МВП ЕП 2019. проглашен за најбољег играча Европе.
SOFIJA 7 - BOSKOVIC, KOVACEVIC I KOVAC
Фото: CEV

Селектор одбојкаша Слободан Ковач проглашен је за најбољег тренера у Европи у 2019, на свечаности одржаној у хотелу Маринела у Софији.

Фото: CEV
Фото: CEV
Фото: CEV

Масимо Барболини из Италије проглашен је за најбољег тренера у конкуренцији одбојкашица.

Награду за животно дело су добили Данчо Лазаров, председник Одбојкашке федерације Бугарске, Неслихан Демир Гулер из Турске, Франческа Пићинини из Италије, Димитар Каров из Бугарске и Бас ван де Гор из Холандије.

Фото: CEV

За ЦЕВ такмичење године проглашена су сва првенства Европе одиграна у 2019.

“Краљице плаже” су Тина Граудина и Анастасија Кравченока из Летоније, док су титулу “Краљеви плаже” добили Вјачеслав Красиљников и Олег Стојановски из Русије.

Најбољи бич-волеј тренер у 2019. је Каре Мол из Норвешке.

Зоран Гајић, председник ОСС, Ђула Мештер, први потпредседник ОСС Јелена Николић, потпредседник ОСС, присуствовали су Гала свечаности у Софији.

Фото: CEV

Слободан Бошкан, спортски директор ОК Војводина НС семе из Новог Сада, присуствовао је Семинару намењеном клупским оперативцима, учесницима Лиге шампиона 2019.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести