Суперлига: Победа Војводине НС Семе против Борца

У првом колу Суперлиге Новосађани су били и више него надмоћни против против повратника у елиту, екипе Борца из Старчева. Славили су црвено-бели 3:0, дозволивши гостима да по сету пређу тек, 11, 12 и 13 поена.
vosa
Фото: Ф. Бакић/Моменат из меча Војводина НС семе-Борац

Домаћин је утакмицу почео у постави Тодоровић, Благојевић, Симић, Машуловић, Бајандић, Ковачевић и либеро Негић.

После стартних 8:0 и 12:1, тренер Гавранчић почео је да меша карте, па су током целог сусрета шансу добијали и Пришић, Бошњак, Чубрило,Буша,  Рудић и Брборић. Рутински је Војводина стигла до 1:0, а доминацију је наставила и у наредна два сета.

Потпуно су Новосађани матирали противника, били су сјајни у свим елементима, али су посебно блистали на сервису и у блоку.

Шеф стручног штаба Синиша Гавранчић: Најбитнији је био наш приступ, а он је био прави. Добро смо ушли, одиграли максимално озбиљно до последњег поена. Сви који су касније заиграли на прави начин су заменили стартере, тако да можемо бити потпуно задовољни.

Вељко Пришић, примач: Оправдали смо очекивања стручног штаба. Честитам саиграчима на доброј игри и победи. Држали смо сервис, али смо били одлични и у свим осталим елементима. Ово је био мој деби и задовољан сам својом игром, дао сам све од себе.

Војводина НС семе – Борац 3:0 (25:11, 25:12, 25:13)

НОВИ САД: Мала сала Спенса, судије Симић и Јованчевић.

ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ: Симић 3, Брборић, Чубрило, Бајандић 3, Ковачевић 13, Негић, Машуловић 8, Бошњак 6, Буша 9, Благојевић 6, Пришић 5, Тодоровић 1, Рудић 6, Перић.

БОРАЦ: Ракита Милетић, Мадић, Дробњак 1, Стоковић 1, Крстић 3, Познић, Петковић, Кнежевић 2, Ђурђевић 4, Гмитровић 12.

Оквојводина.орг

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести