Терзић саопштио шири списак одбојкашица за ОИ у Токију

БЕОГРАД: Селектор женске одбојкашке репезентације Србије Зоран Терзић саопштио је данас шири списак од 27 играчица за Олимпијске игре у Токију.
Zoran Terzic
Фото: FoNet

Одбојкашки турнир оиграће се у Аријаке арени у Токију, а на списку су: техничари: Маја Огњеновић, Бојана Дрча, Слађана Мирковић, Емилија Жакић, Мила Ђорђевић и Александра Ћировић; коректори: Тијана Бошковић, Ана Бјелица, Милица Кубура и Милка Стијепић; либера: Силвија Поповић, Теодора Пушић, Бојана Гочанин и Сања Ђурђевић; блокери: Милена Рашић, Стефана Вељковић, Мина Поповић, Маја Алексић, Тања Средић, Божица Марковић и Јована Коцић; примачи: Бранкица Михајловић, Бјанка Буша, Бојана Миленковић, Јелена Благојевић, Катарина Лазовић и Сара Лозо.

Акутелне светске и двоструке узастопне европске шампионке, у Токију ће бранити сребро са претходних Игара у Рио де Жанеиру.

Први меч у групи А одиграће против Доминиканске Републике у недељу, 26. јула од 7.20 сати по нашем времену, у другом колу 28. јула, играти против Јапана (7.20), а у 3. колу, 30. јула против Кеније (7.20). Сениорке Србије ће у 4. колу 1. августа, играти против Бразила (9.25), а у последњем колу 3. августа против Кореје од 2.00 сата по нашем времену.

У групи Б играће Кина, САД, Русија, Италија, Аргентина и Турска, а пласман у четвртфинале избориће по четири селекције из обе групе.

Олимпијске игре на програму су од 26. јула до 9. августа.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести