Терзић саопштио списак одбојкашица за пут у Јапан

Први тренер женске сениорске репрезентације Србије Зоран Терзић, актуелног светског и двоструког узастопног европског првака и вицешампиона ОИ, саопштио је списак играчица које ће у четвртак, 15. јула отпутовати у Хофу на завршни део припрема за турнир Олимпијских игара 2020.
Одбојкашки савез Србије
Фото: Одбојкашки савез Србије

На списку су:

Техничари: Маја Огњеновић (Вакифбанк Истанбул, Турска) и Слађана Мирковић (Езачибаши Истанбул, Турска).

Коректори: Тијана Бошковић (Езачибаши Истанбул, Турска) И Ана Бјелица (Радомка Радом, Пољска).

Либеро: Силвија Поповић (Алба Блаж, Румунија).

Блокери: Милена Рашић (Вакифбанк Истанбул, Турска), Мина Поповић (Скандићи, Италија), Маја Алексић (Алба Блаж, Румунија) И Јована Коцић (Алба Блаж, Румунија).

ПримачиБранкица Михајловић (Фенербахче Истанбул, Турска), Бјанка Буша (Фенербахче Истанбул, Турска), Бојана Миленковић (Алба Блаж, Румунија), Јелена Благојевић (Жешув, Пољска) И Катарина Лазовић (Лођ, Пољска).

Женска сениорска репрезентација Србије тренираће у Хофуу до 22. јула, када је предвиђен улазак у Олимпијско село у Токију.

Сениорке Србије одиграће први меч у А групи против Доминиканске Републике у недељу, 25. јула од 7.20 часова по нашем времену. Србија ће у 2. колу, у уторак, 27. јула, играти против Јапана (7.20), а у 3. колу, у четвртак, 29. јула, против Кеније (7.20). Сениорке Србије ће у 4. колу, у суботу, 31. јула, играти против Бразила (9.25), а у последњем, 5. колу, у понедељак, 2. августа против Кореје од 2.00 часа по нашем времену.

У Б групи ће играти Кина, САД, Русија, Италија, Аргентина и Турска.

Пласман у четвртфинале избориће по 4 селекције из обе групе.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести