Саболч Лошонц и Фани Нађ најбољи спортисти Кањиже у 2023. години

Најуспешнији спортисти, спортски колективи и спортски радници кањишке општине у 2023.години, проглашени су у организацији Спортског савеза општине Кањижа, на свечаности приређеној у свечаној сали Градске куће.
с
Фото: К. Пушкаш

Честитке за постигнуте резултате упутили су им председник општине Кањижа Роберт Фејстамер и председник Спортског савеза општине Кањижа Чаба Боршош. Они су лауреатима и уручили признања.

По успесима лане су без премца били чланови Рвачког клуба Потисје, па је овом клубу припало признање као најуспешнијем клубу.

За спортисту године у мушкој конкуренцији проглашен је Саболч Лошонц, а у женској конкуренцији Фани Нађ, обоје из РК Потисјер, а они су понели и пехаре као најуспешнији у сениорској конкуренцији.

За најуспешније у јуниорској конкуренцији проглашени су рвач Даниел Езвеђ и кајакашица КК Братство Лидиа Ладањи, у кадетском узрасту најбоље резултате остварили су рвачи Кевин Ленђел и Евелин Ујхељи, а у пионирском узрасту рвачи Балаж Ујхељи и Оршоља Хаби.

За најуспешнију екипу проглашен је сениорски тим Женског фудбалског клуба ТСЦ,који се такмичи у суперлигашкој конкуренцији. За тренера године проглашен је Шандор Ујхељи из Рвачког клуба Потисје.

Награда за животно дело додељена је Анталу Сагмајстеру из Стонотениског клуба Кањижа.

М. Митровић

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести