Злато за Ђорђа Антонијевића на Олимпијским надама у Сегедину

СЕГЕДИН/БЕОГРАД: Кајакаш Ђорђе Антонијевић је одлично извеслао целу трку, с обзиром да је повео од самог старта и није дозволио конкурентима да угрозе његову водећу позицију. Кроз циљ је прошао у времену 37.41, са 62 стотинке предности у односу на ривале.
a
Фото: kajaksrbija.rs

Не знам шта да кажем. Трка је била веома тешка. Од самог старта сам кренуо јако и нисам знао који сам, али сам дао све од себе до краја. Спремао сам се за ово такмичење неколико пута и коначно ми се остварио циљ за ову годину. Завршавам јуниорску категорију на најбољи могући начин и надам се да ћу овако да наставим и у сениорској категорији рекао је Ђорђе после доделе медаља.

на Олимпијским надама у Сегесину сребро и бронзу освојили су домаћи такмичари. Други је кроз циљ прошао Акош Орос (38.03), док је иза њега стигао Криштоф Керестеш (38.21).

Фото: kajaksrbija.rs

Бранку Лагунџићу који је такође веслао у финалу, такмичење на најкраћој деоници завршио је на четвртом месту. Бранку који је јуче освојио злато у једноседу на 500 метара, медаља у К1-200 измакла је за тринаест стотинки.

Злато Ђорђа Антонијевића, друга је златна медаља за Србију на овогодишњим Олимпијским надама, пошто је јуче Бранко Лагунџић тријумфовао у К1-500.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести