Зорана Аруновић са јуниорима на припремама у Новом Саду

Минулог викенда у Новом Саду су завршене мини припреме младих репрезентативаца Србије пиштољем.
Zorana Arunovic
Фото: Зорана Аруновић на припремама јуниорске репрезентације у Новом Саду, фото: ССС

Окупило се четворо стрелаца који ће нашу земљу представљати у јуниорским такмичењима пиштољем на Европском првенству ваздушним оружјем у Осијеку, у другој половини марта: Катарина Марицки (Нови Сад 1790), Јелена Тодоровић („Алекса Дејовић“), Теодора Симић (Црвена звезда) и Стефан Тодоровић (Колубара).

Четвородневне припреме (21 – 24. фебруар) су водили Јелена Аруновић, селектор репрезентације Србије за пиштољ, и Марко Сокић, а у раду је учествовала и Зорана Аруновић, светска вицешампионка ваздушним пиштољем, и најбољи женски стрелац Србије за 2018. годину.

„Зорана Аруновић је припремама присуствовала као промотер. Младим стрелцима је личним примером показала како изгледају тренинзи у фази непосредне припреме за наступ на значајном такмичењу. Акција је била контролно-едукативног карактера. Следећа је планирана за март и период после сениорског Првенства Србије у Смедереву. У наредним окупљањима овог типа очекујемо друге репрезентативце у улози промотера“, каже Јелена Аруновић, селектор за пиштољ.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести