ДЕРБИ РУКОМЕТАШИЦА Врбас дочекује Војводину

После дуго времена две женске суперлигашке рукометне екипе, Врбас и Војводина, одмериће снаге у војвођанском дербију. Дуел је заказан за вечерас у 20 часова у СЦ “Драго Јововић”.
Rukometašice Vojvodine Foto: ŽRK Vojvodina
Фото: Рукометашице Војводине Фото: ЖРК Војводина

Врбашанке као новајлија у елити спадају у најпријатније изненађење првог дела сезоне.- Припремни део смо мало касније почели, па смо изгубили неколико готово добијених утакмица, попут Бекамента и Зајечара. Нико нас није надиграо, сада смо ушли у добар ритам, квалитетна смо екипа, много вежбамо, што се одражава и на резултате. Остварили смо вредне победе против Младости из Нове Пазове и Железничара из Инђије - рекао је спортски директор Врбаса Дамир Ројевић.

Потом се осврнуо на утакмицу с Новосађанкама.- Очекујем да наставимо у добром ритму. Ако се будемо држали наше игре онда се не секирам за крајњи исход. Не бежимо од улоге фаворита, потребно је само да потврдимо да смо једна од најбољих екипа у лиги - нагласио је Ројевић.

Рукометашице Војводине последње две утакмице играли су са две најбоље екипе у Србији, Јагодином и Бекаментом, где су претрпеле поразе. Њихове мисли биле су усмерене на утакмицу са Врбасом.

- Налазимо се у незавидном положају па је за нас утакмица са Врбасом од изузетне важности.Покушаћемо да пружимо максимум и еветуално изненадимо домаћина. Знамо да ће то бити изузетно тежак задатак, али ми се не предајемо – поручио је тренер Војводине Ђурађ Трбојевић.  

   Ј. Галић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести