Рукометаши Југовића почели припреме за бараж

Са новим шефом стручног штаба Божом Рудићем Каћани су чврсто одлучили да кроз једну, евентуално две утакмице, после две године поново буду део елитног ранга такмичења.
Rukometaši Jugovića  Foto: RK Jugovi
Фото: Рукометаши Југовића  Фото: РК Југовић

 Када пред собом имаш најважнији клупски циљ у овој сезони - изборити статус суперлигаша, онда није чудно то што су се рукометаши Југовића у овосезонске припреме упустили са великом вољом и жељом. Прилично промењен састав у односу на претходну сезону и са новим шефом стручног штаба Божом Рудићем Каћани су чврсто одлучили да кроз једну, евентуално две утакмице, после две године поново буду део елитног ранга такмичења. На том путу за сада им стоји само Црвенка, а данас до подне знаће се да ли ће им и Морава из Велике Плане бити ривал у баражу, који је на програму 12. септембра, евентуално седам дана касније. 

Због специфичне ситуације због корона вируса и близине баража небескоплави поштују све прописане мере кризног штаба, док снагу сакупљају на Сигету и у теретани, а у вечерњим тренинзима раде са лоптом.

У наступајућој сезони боје Југовића браниће голмани Јовица Витас, Борислав Миловановић и Милош Ћеран, лева крила Душан Марић, Душан Петровић и Душан Мирић, леви бекови Милан Потпара и Милан Шаин, средњи бек Милош Босанчић, десни бек Александар Стојановић и Немања Момчиловић, десна крила: Александар Кочић и Никола Богојевић, пивоти Бранко Карановић и Душан Илијин. У стручном штабу су шеф Божо Рудић, тренер Душан Мирковић и физиотерапеут Петар Адамовић.

Ј. Галић
 

ć

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести