РУКОМЕТАШИ ВОЈВОДИНЕ СЛАВИЛИ ПРОТИВ ПАРТИЗАНА Трнавац уставио бивше саиграче  

Рукометаши Војводине савладали су Партизан у дербију четвртог кола Супелиге Србије. Пулени Бориса Ројевића имали су контролу малтене од првог до послдњег минута и остали су непоражени уз шабачку Металопластику.
СРЛ/Симо Шијан у загрљају рукометаша Партизана
Фото: СРЛ/Симо Шијан у загрљају рукометаша Партизана

Обе екипе су жустро играле у уводним минутима и наговестиле сјајан меч. Голмани су бриљирали на старту. Код гостију се истакао Димитрије Јелић, а код домаћих Андреј Трнавац. Партизан је играо одлично у одбрани, а доказ за то је да је Војводина први гол постигла тек у шестом минуту преко Мохамеда Азиза. После нешто лошијег почетка брзо су се консолидовали шампиони, па је након девет минута игре резултат био нерешен (4:4). Разиграли су се Вошини бекови Азиз и Шијан и водили екипу до предности. Помогао је и Трнавац са неколико одбрана. Имали су Београђани одговор на добру игру допмаћина и са добрим реакцијама у одбрани смањивали су заостатак.

У наставку сусрета Партизан је брзо изједаначио, а Новосађани су још брже вратили два гола предности. Прави шоу направио је Вукашин Воркапић и са неколико сјајно реализованих контри довео је Војводину до три гола вишка (18:15). Београђани су несхватљиво правили техничке грешке са играчем више и тако су помогли Воши да константно има вођство. Пред последњих 10 минута дербија Суперлиге Србије Војводина је имала шест голова предности, а новим голом Рађеновића из контре решила је питање победника. Најбољи актер сусрета био је пивот Војводине Лука Роган.

Војводина - Партизан 32:24 (14:12)

НОВИ САД: СЦ Слана бара, гледалаца: 300. Судије: Секулић и Јовандић. Седмерци: Војводина 3 (3), Партизан 7 (6). Искључења: Војводина 12, Партизан 4 минута.

ВОЈВОДИНА: Лучин (2 одбране), Шијан 4, Воркапић 8 (3), Милић 5, Вуковљак, Азиз 3, Трнавац (13 одбрана), Миленковић 1, Сунајко 1, Пушица 1, Рађеновић 4, Пешић, Томић, Роган 4, Пуховски, Шуиреф 1.

ПАРТИЗАН: Михајловић, Маркататос 2, Јовић 1, Шотић 1, Арсић, Весковић, Лазић 1 (1), Милошевић 2, Кустудић, Јелић (10 одбрана), Којадиновић 4, Белошевац, Мићић 3, Праштало 1, Пештић 2, Ковачевић 7 (5). 

В. Гвозденовић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести