Рукометни камп Младена Бојиновића у Требињу: Дуги ствара шампионе

ТРЕБИЊЕ: У Требињу је у току рукометни камп легендарног рукометаша Младена Дугог Бојиновића.
k
Фото: Mladen Bojinović sa polaznicima prvog kampa/Privatna arhiva

Некадашњи капитен Србије са сарадницима преноси своје богато играчко искуство на седамдесетак клинаца из земаља региона и Француске. Камп под слоганом “Учи од победника” у најкраћем описује каријеру прослављеног аса и репрезентативца, који је тресао мреже ривала када је било најтеже на радост навијача чији је био љубимац.

Своју рукометну магију жели да пренесе на дечаке од 11 до 17 година. Они ће до 8. јула тренирати у Граду Сунца, а од великог аса настојаће да покупе “форе”ове магичне игре.

Осим њега, с полазницима раде тренери из Требиња, Вишеграда и Бањалуке. У кампу је све испланирано до најситнијих детаља. Приоритет у раду је професионалан приступ, приближавање и навикавање обавезама коју ће ове момке чекати у даљој каријеру.

Фото: Učesnici rukometnog kampa Mladen Dugi Bojinović/Privatna arhiva

Презадовољан сам како се све одвија. Урадили смо физичка тестирања и анализе свих полазника. Тренери раде озбиљно. Желимо да ове дечаке научимо рукомету и створимо будуће шампионе. Али пре свега да се формирају као личности и постану добри људи. То су врлине којима тежимо. У том циљу камп ће посетити Момир Илић, Владимир Врањеш, Љубомир Обрадовић, Фахрудин Мелић. Преко видео бима полазницима ће се обратити Микел Хансен, који се са Данском спрема за Олимпијске игре. Биће и још неких изненађења, рекао је Бојиновић.

С. Антић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести