Вујовић није више тренер Железничара

НИШ: Легендарни Веселин Вујовић поднео је оставку на место тренера рукометаша Железничара, објавио је нишки клуб.
d
Фото: EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Вујовић се на такав потез одлучио након пораза у Новом Саду од Војводине 23:22 и због великих финансијских проблема унутар клуба, без обзира што су из Железничара хтели да га задрже.

"Мислим да је ово моралан чин после два пораза, а и после једне дуге, тешке сезоне, која је од почетка до данас све, само не једна добра сезона за клуб и мене. Велики терет сам носио на својим плећима. Не мислим да је ико имао лошу намеру, никоме ништа не замерам, али сам радио у ненормалним условима, са честим финансијским проблемима и не могу више", рекао је Вујовић на конференцији за новинаре.

Вујовић, који обавља и улогу селектора репрезентације Словеније, додао је да сплет околности довео до тога да нису могли да се испуне планови.
Освајач олимпијског и светског злата као играч са тадашњом Југославијом, као и два пута првак Европе са шабачком Металопластиком, на клупи Железничара задржао се девет месеци.

Рукометаши Железничара налазе се на трећем месту на табели плеј-офа Суперлиге Србије са четири бода мање од лидера Војводине.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести