Ђоковић: Погрешили смо, било је прерано

БЕОГРАД: Најбољи тенисер света Новак Ђоковић, само неколико сати након што је потврдио да је позитиван на корона вирус, огласио се на друштвеним мрежама и извинио се свима којима је турнир "Adria Tour" нанео штету.
djokovic
Фото: Tanjug/ AP Photo/Lee Jin-man

"Дубоко се извињавам свима којима је турнир нанео штету. Све што смо организатори и ја уредили у претходних месец дана, урадили смо са искреном намерама и чистим срцем. Веровали смо да је турнир испунио све здравствене протоколе и да је наш регион био у довољно добром стању да уједини људе из филантропских разлога. Погрешили смо, било је прерано. Не могу да вам опишем колико ми је жао због апсолутно сваког случаја заразе", написао је Ђоковић.

Српски тенисер најавио је и одређену врсту помоћи људима у Београду и Задру.

"Ако сте били на Адриа туру, или сте били у близини неког од учесника, молим вас тестирајте се и поштујте социјалну дистанцу. За оне у Београду и Задру, са њима ћемо поделити здравствене ресурсе у блиској будућности. Остатак Тура је отказан и остаћемо фокусирани на оне који су погођени. Молићу се за пун опоравак свих", поручио је Ђоковић.

EUR/RSD 117.5773
Најновије вести