Крајиновић најавио крај каријере

ПАРИЗ: Српски тенисер Филип Крајиновић наговестио је скори крај професионалне каријере после после данашњег пораза од Френсиса Тијафоа на старту Ролан Гароса.
е
Фото: Youtube Printscreen

Крајиновић је на почетку меча добио ударац лоптицом у врат, али не мисли да је то разлог за пораз од Американца, више је причао о скором крају каријере.

"Мислим, добио сам јак ударац у грло одмах на почетку. Мало ми је сметало у вези са дисањем. Међутим, није то узрок што сам изгубио. То је једна јако лоша серија у мојој каријери која нема краја и једноставно тешко ми све ово пада. Свашта нешто ми пролази кроз главу и мисли. Ускоро ћу објавити неке вести у вези моје каријере, биће можда неочекивано, али ускоро ће сви сазнати шта ће бити“, рекао је Крајиновић на конференцији за медије у Паризу.

Крајиновић нема ниједну АТП титулу, а највећи успех у досадашњој каријери му је финале Мастерса из серије 1000 у Паризу 2017. године.

Играо је и финале Квинса прошле године, Хамбурга 2021, а 2019. је играо за титулу у Стокхолму и Будимпешти.

"За неки наставак треба још већи рад, мотивација, тим људи, свашта нешто. Дуго се губим у свему овоме, не осећам се на терену јако. Опет понављам, све ми теже падају победе, игра моја, која је била агресивна, нестала је. Нисам то ја више на терену и почиње све да ме јако мучи. Свашта ми пада на памет. Размишљао сам о паузи, међутим, године не дозвољавају. Имам 31 годину. Свака дужа пауза би била све тежа за враћање с обзиром да губим ранг. Морао бих да играм слабије турнире, а себе не видим у томе. Мислим да сте из овог контекста све разумели шта ћу да објавим ускоро", рекао је Крајиновић.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести