Тежак жреб за српске тенисере на Мастерсу у Риму

РИМ: Српски тенисер Новак Ђоковић почеће наступ на Мастерс турниру у Риму у 2. колу против бољег из дуела Британца Данијела Еванса и Американца Тејлора Фрица, одлучено је данашњим жребом.
djokovic
Фото: Twitter

У трећем колу Ђоковић би могао да игра против Бугарина Григора Димитрова, док би се у евентуалном четвртфиналу састао са Грком Стефаносом Циципасом, који ће турнир почети против бољег из меча између Хрвата Марина Чилића и Руса Александра Бублика.

У евентуалном полуфиналу противник би могао да му буде Рус Андреј Рубљов или Аустријанац Доминик Тим.

Душан Лајовић налази се у делу жреба са Ђоковићем, а у првом колу играће против Аустралијанца Џона Милмена. Потенцијални ривалу другом колу биће му бољи из дуела Италијана Матеа Беретинија и Николоза Басилашвилија из Грузије.

Српски тенисер Филип Крајиновић налази се у другом делу жреба, а први ривал биће му Канађанин Феликс Ожер-Алијасим. Уколико се домогне другог кола састаће се са бољим из меча између Руса Карена Хачанова и квалификанта.

У главном жребу налазе се и Миомир Кецмановић и Ласло Ђере.

Кецмановића на почетку турнира чека меч са Русом Асланом Карацевим, док ће Ђере играти против Шпанца Пабла Карења Бусте.

Рафаел Надал, други ноилац на турниру, такмичење ће почети против бољег из деула између Француза Игоа Ибера и Италијана Јаника Синера.

Мастерс турнир у Риму почеће сутра и трајаће до 16. маја.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести