ВИКТОР ТРОИЦКИ ПРЕД МЕЧ У КРАЉЕВУ Позивам навијаче да нам помогну да победимо Словачку

КРАЉЕВО: Селектор Дејвис куп репрезентације Србије Виктор Троицки изјавио је данас да верује у победу свог тима против Словачке и позвао је навијаче да дођу у великом броју на овај меч. Меч између Србије и Словачке у квалификацијама за Дејвис куп биће одигран другог и трећег фебруара у Краљеву.
s
Фото: Youtube printscreen/ 24 Vesti

"Већ трећи пут играмо у Краљеву и сећам се да нас је публика носила до тријумфа. Позивам их да нам и ове године помогну против Словачке, да наставимо тријумфалан низ. Словачка је веома неугодан противник", рекао је Троицки на конференцији за медије.

Он је подсетио да за Србију неће играти Новак Ђоковић и Хамад Међедовић.

"Сви репрезентативци који су овде, у Краљеву и Врњачкој Бањи су спремни за меч и имају одличне услове да се припреме за петак и суботу. Нажалост, већ се знало да Новак неће да игра, а од планираних репрезентативаца због прехладе је отпао и Међедовић. Међутим, Миомир Кецмановић, Ласло Ђере, Душан Лајовић и Никола Ћаћић су спремни за сва искушења", додао је селектор Србије.

Троицки је рекао да је Дејвис куп селекцији Србије прикључен јуниорски репрезентативац Огњен Милић.

"Реч је о леворуком талентованом играчу коме ће да пуно значи рад са сениорским репрезентативцима", истакао је Троицки.

Селектор Словачке Тибор Тот изјавио је данас да верује у свој тим.

"До сада нисам имао прилике да будем у Краљеву, а услови су одлични. Верујем да ћемо јаком тиму Србије, једном од најбољих у свету, чак и без Новака, да се супротставимо како доликује. Дошли смо да се боримо, Италијане смо намучили прошле године, било је 3:2 за њих, зашто да то не поновимо и овде", поручио је Тот.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести