Селектор Савић окупља ватерполисте Србије

БЕОГРАД: Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић окупиће наредног понедељка репрезентативце на Кошутњаку и почети са тренинзима, првим после пандемије корона вируса.
dejan savic, Dnevnik/Filip Bakić
Фото: Дневник/Филип Бакић

Радиће се до 29. маја, затим следи слободан викенд, па од 1. до 6. јуна други циклус. Такви циклуси ће трајати до 25. јула уз десетодневни одмор на половини рада, тачније после четврте недеље.

"Почињемо, за сада без базена. Радићемо у теретани и на теренима Завода за спорт. Биће у почетку мало импровизације али ћу се потрудити да буде што озбиљније. Морамо да радимо, да не губимо време. У интересу је свих нас", рекао је Савић за сајт Савеза www.waterpoloserbia.

На првим припремама појавиће се: Гојко Пијетловић, Димитрије Ристичевић, Душко Пијетловић, Немања Вицо, Ђорђе Лазић, Петар Велкић, Сава Ранђеловић, Милан Алексић, Радомир Драшовић, Ђорђе Вучинић, Петар Томић, Филип Филиповић, Виктор Рашовић, Никола Дедовић, Андрија Прлаиновић, Гаврил Суботић, Огњен Стојановић, Драшко Гогов и Страхиња Рашовић.

Накнадно ће се прикључити: Бранислав Митровић, Стефан Живојиновић, Лазар Добожанов, Никола Јакшић, Душан Мандић, Никола Лукић, Милош Ћук и Стефан Митровић.

"То је списак играча који ће радити. Ипак, у зависности од рада млађих категорија постоји могућност да и један број младих ватерполиста прикључимо раду", истакао је Савић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести