СП за ватерполисте: Србија са Немачком за пласман од 5. до 8. места

Остале су још две утакмице за ватерполисте Србије на Светском првенству у Гванџуу.
randjelovic, epa
Фото: EPA (Balazs Czagany)

И то мечеви у којима ће „Делфини“ покушати да изборе што бољи пласман од 5. до 8. места.

Ривал је у четвртак ујутру у 7 часова по средње европском времену  Немачка. „Панцери“ појачани некадашњим играчем Партизана Луком Гиленом пружили су жесток отпор и Италији и Хрватској и показали да одавно нису имали бољи тим. У дуел са нашом селекцијом ући ће растерећени, свесни да су већ остварили добар резултат.

Србија је данас имала један тренинг, још једном је погледан снимак сусрета Хрватска - Немачка. Имали су шта наши играчи да виде.

- Немци су одличан тим, претили су Хрватима до краја утакмице. Имају неколико врних играча као што су Штам и Гилен. Неће бити лако али желимо да поправимо утисак и успешно завршимо шампионат - рекао је Сава Ранђеловић.

Он је додао да није неважно коју ће позицију заузети Србија на Светском првенству и да национални тим жели да поправи утисак и на што бољи начин заврши такмичење на овом првенству.

- Најважнији је наш прилаз утакмици. Против Шпаније није био добар. Није неважно која ће нам позиција припасти на крају. Овај тим има перспективу и најважније је да као тим стичемо искуство – казао је Ранђеловић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести