Ватерполисти Бечеја четврти пут заредом поражени

Превелика жеља да се прекине серија пораза с једне, и истина да је ватерполо спорт који тражи свакодневно тренирање с друге стране, разлог је наставку серије пораза ватерполиста Бечеја.
vaterpolo FF--4871
Фото: Дневник (Ф. Бакић), илустрација

После победе на старту наставка првенствене трке против последњепласираних Суботичана, уследио је низ од четири узастопна пораза. Последњи је доживљен од београдског Таша пред својим навијачима и посебно боли, јер је пропуштена прилика да се дефинитивно обезбеди опстанак у прволигашком А каравану. Сад ће бити врашки тешко у наредне две утакмице, против Ваљева у његовој води и захуктале Бањице крај Тисе, јер сваки кикс води ка баражу за очување актуелног статуса.

- Честитао бих екипи Таша на заслуженој победи. Истина је да смо боље отворили утакмицу и на половини прве четвртине имали предност од 3:0, али ватерполо се игра до краја сусрета. Моји играчи никако да схвате да овај спорт не може да се игра без тренинга. Физички нисмо спремни да издржимо сусрет у јаком ритму. Колико год да је сезона кратка, с нашим односом према тренинзима она је и предуга. Уз то, на жалост, морам да признам да ова екипа нема душу, а без ње нема ни игре и резултата. Још увек постоји теоретска шанса да избегнемо бараж, нада последња умире - истакао је тренер Бечејаца Горан Крстоношић. 

В. Јанков 

БечејТаш 7:10 (3:2, 2:3, 1:4, 1:1)

БЕЧЕЈ: Пливалиште затвореног базена ОСЦ „Ђорђе Предин Баyа“,  гледалаца: 200, судије: Анђелић и Прлић (обојица из Београда). Играч више: Бечеј 4(0), Таш 6(3). Петерци: Бечеј -, Таш 1(1)

БЕЧЕЈ: Мурашов (10 одбрана), Вуковић, Чавић 1, Ћурчин, Перић, Месарош 1, Пантић, Велимиров, Ковачев, Шашин 1, Јовић, Коровљев 2, Бушић, Крстоношић 2.

ТАШ: Маринковић (10 одбрана), Петровић, М. Јањић 1, Ћирић, Д. Јањић 2. А. Јањић 1, Алексић, Радојичић 1, Пантелић, Урошевић 1, Јованић, Јевремовић, Дробњак, Бауцало 4 (1).                                 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести