ЧЕТВРТА ЖРТВА ЗЛОЧИНА У ГРАДАЧЦУ Полицајац подлегао повредама после реанимације

Ранама је подлегао полицајац, једна од три особе рањене у данашњем крвавом пиру који се десио у Градачцу када је Нермин Сулејмановић убио супругу и још две особе.
hitna pomoc
Фото: pixabay.com

Како је за портал "Аваза" потврђено из УКЦ-а Тузла, хоспитализована је једна женска особа која се налази на клиници за анестезиологију и реуматологију због прострелне ране грудног коша.

- Друга особа се налази на ортопедији, а реч је о мушкарцу Н.П. због повреда доњих екстремитета. Трећа особа била је примљена на клинику за анестезиологију и реуматологију, али је након реанимације, нажалост, проглашена смрт - рекла је за портал "Аваза" портпаролка УКЦ-а Тузла Ерсија Ашчерић.

Подсетимо, из Тужилаштва је раније речено да су рањене пунолетне особе. 

- Ради се о пунолетним особама. Осумњиченог Нермина Сулејмановића (35) из Градачца су полицијске снаге лоцирале на ширем подручју Градачца. Он је починио самоубиство. Сулејмановић је из пиштоља усмртио своју бившу супругу и два мушкарца, оца и сина. Ранио је једног полицајца, те још једног мушкарца и жену на различитим локацијама у Градачцу. Полицијске снаге су на терену. Увиђај ће обавити дежурни тужилац у сарадњи с истражитељима Сектора криминалистичке полиције МУП-а ТК и ОКП ПУ Градачац - речено је из Тужилаштва ТК. 

(Ало.рс)

 

 

EUR/RSD 117.1933
Најновије вести