Кнежевић: Тачно је да смо давали паре политичарима из ДПС-а

ПОДГОРИЦА: Бизнисмен са потернице и председник Атлас групе Душко Кнежевић рекао је А1 телевизији да је од политичара, поред Мила Ђукановића и Славољуба Стијеповића, давао новац и председнику Скупштине Ивану Брајовићу, преносе Вијести.
dusko knezevic
Фото: Youtube Printscreen

"Тачно је да смо давали паре политичарима, а то смо искључиво давали ДПС, Милу Ђукановићу, Мигу Стијеповићу, давали смо и господину председнику Скупштине Ивану Брајовићу", рекао је Кнежевић.

Он је негирао постојање нотеса о коме су како је казао писали медији.

"Ја никакав нотес нисам имао нити имам праксу да држим нотес и у њему да држим такве ствари".

На основу признања Подгоричанина Влатка Рашовића, бившег возача и шефа курирске службе Атлас групе у СДТ је, како је раније известила ТВ Вијести, истражитељи су дошли до материјалних доказа, међу којима је и нотес у којем је Кнежевић наводно водио евиденцију - коме је дао и коме намерава дати новац.

"Ако постоји нечији нотес мој не постоји, никад нисам имао свој нотес у ком сам писао такве ствари, а било би добро да Влатко Рашовић каже шта је све носио Милу Ђукановићу и о којим испорукама се ради и у којим тајним операцијама је учествовао са Ђукановићевим телохранитељима", рекао је Кнежевић за А1.

EUR/RSD 117.5900
Најновије вести