Председник Србије

Политика Вучић лекарима: Хвала, хероји
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић јутрос је, још једном, путем свог Инстаграм налога, захвалио свим лекарима и здравственим радницима који се боре против вируса корона.
Политика Вучић: Нема уговора о лобирању
БЕОГРАД: Председник Александар Вучић потврдио је данас информацију да нема никаквог уговора о лобирању за потребе Србије, те да Влада Србије разговара о ангажовању једне адвокатске канцеларије у случају да покрене арбитражни поступак због кршења уговора Цефта од стране Приштине.
Политика Председник Вучић се састао са шефом ЕПП
ХЕЛСИНКИ: Председник Србије и лидер Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић, састао се јутрос у Хелсинкију са председником Европске народне странке (ЕПП) Жозефом Долом.
Политика Вучић и Хакер о научној сарадњи и Берлинском процесу
БЕОГРАД:  Председник Србије Александар Вучић примио је председника Немачке националне академије наука "Леополдина" Јорга Хакера, са којим је разговарао о билатералној научној сарадњи, као и о сарадњи у области науке и образовања у оквиру Берлинског процеса.
Политика Вучић, Ферамо о подршци УНОПС Србији
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић примио је данас подсекретара УН и извршног директора Канцеларије УН за пројектне услуге Грету Фаремо, са којом је разговарао о помоћи те Канцеларије конкретним развојним пројектима у Србији.
Политика Вучић: Није исто име Македоније и проблем КиМ
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић истакао је данас да се питање решавања имена једне државе, као што је био случај с Македонијом, не може поредити са проблемом Косова и Метохије, односно са проблемом више од милион људи и 10.000 спорних квадратних километара. 
Политика Ђилас позвао Вучића да смањи акцизе на гориво
БЕОГРАД: Драган Ђилас реаговао је данас на коментар председника Србије Александра Вучића, позивајући га да смањи акцизе на гориво.
Политика Вучић: Дијалог увек, али и друга страна да је за компромис
СОФИЈА: Председник Србије Александар Вучић вечерас је у Софији да је у разговору с шефицом дипломатије ЕУ Федериком Могерини поновио да је Србија спремна за дијалог у сваком тренутку, али да су предуслов за то да се спроведу потписани споразуми из Брисела и формира ЗСО, те да буде јасно исказано да друга страна такође пристаје на компромисе. 
Политика Вучић: Са Србијом не може да се разговара језиком ултиматума
БЕОГРАД: Председник Србије Алекдсандар Вучић изјавио је данас да са Србијиом нико не може да разговара језиком ултиматума и претњи и да нам мимо међународног јавног права одређује да прихватимо само оно што је албански интерес.
Политика Вучић: Учврстили смо пријатељство и сарадњу с Русијом
МОСКВА: Председник Србије Александар Вучић истакао је данас у Москви да је важно за наш народ да је Србија учтврстила своје пријатељство и сарадњу са Русијом и да је са председником Руске Федерације разговарано и договарано око кључних питања за Србију. 
EUR/RSD 117.5872
Најновије вести