културно лето

Војводина Осам радионица за децу и младе на бечејском Културном лету
БЕЧЕЈ: Највећи део активности „Културно лето 2020.“ у Бечеју биће посвећен деци и младима, а у центру пажње биће креативне радионице у организацији Градског позоришта и Канцеларије за младе. Све радионице су бесплатне.
Нови Сад "Футошко културно лето" у КЦ Младост током јуна и јула
ФУТОГ: "Футошко културно лето" је манифестација намењена најмлађим, али и старијим суграђанима која се одржава током јуна и јула у КЦ Младост у Футогу.
Војводина Шидско културно лето обележава се целе недеље
Дечији корзо одржаће се сутра, док је четвртак резервисан за концерт „Маре Стамболија бенда”. У петак, 16. августа је концерт групе „Балканика”, а сви концерти почињу од 19 часова.
Војводина Културно лето у Змајеву: Свира Тропико бенд
ЗМАЈЕВО: Од сутра (26. јуна) па до недеље у Змајеву ће се одвијати бројни програми културно-забавне манифестације Културно лето, која се одржава по пети пут на неколико локација у овом насељу врбаске општине.
Нови Сад Почела манифестација „Културно лето“ у Руменки
У организацији Културног центра „Руменка“ први пут одржава се манифестација „Културно лето“.
Нови Сад Футошко културно лето: Само у јуну 800 учесника
НОВИ САД: Футошко културно лето ове године почиње данашњом приредбом вртића „Црвенкапа“ у 18 часова у позоришту Културног центра „Младост“ у Футогу.
Војводина Славски дани и ковинско културно лето
КОВИН: За Ковинце је већ деценијама месна слава, летњи Аранђеловдан, 26. јули и почетак ковинског културног лета. Од тога дана, практично почињу, махом у дане викенда разни програми на градском тргу, током којих продефилују музичари, глумци, мали ствараоци, велики ентузијасти и летње ноћи оживе.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести