ош милош црњански

Photo
Друштво ОД ПОКРАЈИНЕ 25 МИЛИОНА ЕВРА 13.000 КВАДРАТНИХ МЕТАРА Маја Гојковић обишла радове на изградњи НОВОГ објекта ОШ „Милош Црњански“ (ФОТО)
Председница Покрајинске владе Маја Гојковић обишла је данас радове на изградњи новог објекта Основне школе „Милош Црњански“ у Новом Саду.
Photo
Нови Сад ПОЛОЖЕН КАМЕН ТЕМЕЉАЦ Мировић и Ђурић означили почетак изградње нове зграде ОШ „Милош Црњански“ (Фото, видео)
Почела је изградња новог објекта Основене школе "Милош Црњаски" на Сателиту, а камен темељац су положили председник Покрајинске владе Игор Мировић и градоначелник Новог Сада Милан Ђурић.
Војводина СЕДМИ ФЕСТИВАЛ НАУКЕ У ЖАБЉУ Теслини наследници приказали своја достигнућа
ЖАБАЉ: Фестивал науке одржан је у организацији Основне школе „Милош Црњански“ у Жабљу, поводом Дана школе, 26. октобра, на дан када је рођен велики писац чије име школа носи.
Нови Сад Библиотека ОШ "Милош Црњански" богатија за више од 350 књига
НОВИ САД: Библиотека Основне школе „Милош Црњански“ од јуче је богатија за више од 350 нових књига, углавном лектира, али и других књижевних и историјских дела која су намењена ученицима од првог до осмог разреда, а  које је обезбедио Град у сарадњи с књижаром „Вулкан“.
Хроника НС: Ученик пао низ степенице и задобио прелом ноге
НОВИ САД: Ученик осмог разреда, Д. Ш. (15), тешко је повређен данас пре подне када је пао с још једним вршњаком низ степенице у Основној школи „Милош Црњански“ у Новом Саду.
Нови Сад Основци у Новосадској топлани учили о испоруци топлотне енергије
НОВИ САД: Ученици другог разреда основе школе „Милош Црњански” јуче су били у посети Топлани „Запад”, где су имали прилику да науче на који начин топла вода стиже до крајњих корисника, односно до сваког објекта у граду, те да на једноставан начин сазнају како функционише то постојење Јавног комуналног предузећа „Новосадска топлана”.
Политика Мировић и Вучевић обишли ОШ „Милош Црњански“ у Новом Саду и најавили комплетну реконструкцију
Председник Покрајинске владе Игор Мировић обишао је данас, првог дана нове школске године, заједно са градоначелником Новог Сада Милошем Вучевићем, Основну школу „Милош Црњански“ у новосадском насељу Сателит, како би се упознали са ситуацијом у тој образовној установи.
Нови Сад Ученици школе Милош Црњански се вратили на наставу
Након што је цело одељење трећег разреда ОШ “Милош Црњански” на Сателиту у понедељак изостало са наставе у знак протеста због проблематичног понашања једног ученика, директорка те школе Зденка Ивковић преместила је тог дечака у ново одељење.
Нови Сад ОШ Милош Црњански: Први у граду црвене дневнике заменили електронским
НОВИ САД: Класични, чувени црвени школски дневници, званично су замењени електронским у ОШ „Милош Црњански”, првој новосадској школи која је увела ту праксу. Осим тога, електронски дневници ће, за сада, бити уведени у још пет школа у нашем граду.
EUR/RSD 117.0683
Најновије вести