против

Друштво За непуна три дана 150.000 пријава за вакцинацију
БЕОГРАД: Путем портала еУправа за вакцинацију против ковида-19 до сада се пријавило 150.000 грађана, речено је Тањугу у Канцеларији за ИТ и еУправу.
Хроника Одложено суђење М. Мишковићу пред Апелационим судом
Другостепено суђење пред Апелационим судом у Београду у процесу против власника Делта холдинга Мирослава Мишковића и осталих, одложен је на неодређено време.
Друштво Нових 55 инфицираних ХИВ-ом у Србији ове године
ХИВ је регистрован ове године 17 пута више код мушкараца у односу на жене, а највећи број новодијагностикованих особа је узраста 20 до 49 година (77,5 одсто).
Политика ДСС: Влада да одлучније реагује у борби против епидемије
БЕОГРАД: Потребна је одлучнија реакција Владе Србије у борби против епидемије, оцењује данас Демократска странка Србије (ДСС).
Магазин / Здрави и лепи Русија: Друга фаза клиничких испитивања вакцине за две седмице
МОСКВА: Друга фаза клиничких испитивања вакцине против коронавируса коју је развио Национални истраживачки центар за епидемиологију и микробиологију Гамалеја може бити завршена за две недеље
Магазин / Здрави и лепи Вакцина развијена у САД изазвала имунолошку реакцију
Вакцина против ковида-19 коју је развила биотехнолошка компанија Модерна постала први амерички кандидат за вакцину чији су резултати публиковани у стручном часопису, преноси ЦНН.
Спорт / Остали спортови Ф1: Шест возача који нису клекли пред трку на удару критика
Већина возача се пре уласка у своје болиде у клечећем ставу поређала на стартној линији како би показали своју подршку глобалној борби против расизма, али шест возача то није учинило
Друштво Захвалнице представницима 20 научних институција
БЕОГРАД:  Представницима 20 научних институција у Србији данас су додељене захвалнице за изузетан научни допринос у борби против болести Ковид-19.
Свет Оксфорд: Обећавајући налази о вакцини против короне
ЛОНДОН:  Вакцина против коронавируса коју су развили научници са Универзитета Оксфорд и испитивали их на шест мајмуна, донела је обећавајуће налазе који су довели до почетка испитивања на људима крајем прошлог месеца, пренели су амерички и британски истраживаци.
Свет Марковић: Враћање Црне Горе у нормалу од 18. маја
Премијер Душко Маркови рекао да туризам Црне Горе зависи од тога како ће се понашати друге државе и да ли ће границе бити отворене.
EUR/RSD 117.0557
Најновије вести