Политика Двери подржавају повратак служења војног рока
Српски покрет Двери подржава идеју о повратку редовног служења војног рока у форми основне војне обуке која би трајала 3-6 месеци, саопштено је данас из овог покрета
Нови Сад Сахране за петак, 15. мај
На Градском гробљу у Новом Саду у петак ће бити сахрањени:
Друштво Телеком опремио 60 информатичких кабинета за три године
БЕОГРАД: Телеком Србија током претходне три године опремио је 60 информатичких кабинета у основним школама у Србији, а захваљујући пројекту "Стварамо знање" основна школа "Сава Мунћан" из Крушчице данас је добила нове рачунаре, паметне табле и потребну опрему за информатички кабинет.
Политика Вучић и Ердоган о сарадњи и ситуацији у региону
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас телефоном са председником Турске Реџепом Тајипом Ердоганом о сарадњи и ситуацији у региону.  
Нови Сад Центар „Play“ уз подршку града спроводи обуке за личне пратиоце
Члан Градског већа за привреду Милорад Радојевић присуствовао је промоцији обуке личних пратилаца коју спроводи Цeнтaр зa рaзвoj пoтeнциjaлa дeцe и млaдих ''Play'' уз подршку Градске управе за привреду.
Политика Вучић са аустријским канцеларом, Ханом и Тачијем
БЕЧ:Председник Србије Александар Вучић састао се у Бечу, пред почетак ЕУ самита у Алпбаху, са аустријским канцеларом Себастијаном Курцом, европским комесаром за проширење Јоханесом Ханом и представником привремених институција у Приштини Хашимом Тачијем.
Војводина Стари мајстори светлописа Бечкерека и Петровграда
ЗРЕЊАНИН: На Тргу слободе у Зрењанину отворена је изложба фотографија чији су аутори стари мајстори фотографије, односно светлописа, које су сачуване у приватним архивама Данијела Вршке, Ивана Панчића и Миодрага Грубачког.
Спорт / Фудбал Јувентус не одустаје, нуди за Сергеја 100 милиона евра
ТОРИНО: Шампион Италије Јувентус нема намеру да одустане од српског фудбалера Сергеја Милинковић-Савића, иако Лацио тражи 100 милиона евра што би био нови трансфер-рекорд торинског клуба.
Спорт / Остали спортови Пјонгчанг: Спуст због ветра одложен за четвртак
ПЈОНГЧАНГ: Организатори Зимске олимпијаде у Пјонгачангу саопштили су да је спуст за мушкарце, у којем је ноћас требало да наступе српски скијаш Марко Стевовић и Марко Вукићевић, због јаког ветра одложен за четвртак у 3:00 сата по средњеевропском времену.
Хроника Преко 3,5 милиона норвешких круна нађено у кеси
БЕОГРАД: Цариници на граничном прелазу Прешево су данас у сарадњи са полицијом, спречили покушај износа преко 3,5 милиона непријављених норвешких круна.
EUR/RSD 117.1627
Најновије вести