Драгани Милошевић додељена плакета захвалности Центра за културу у  Старој Пазови

Покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Драгана Милошевић данас је у Позоришној сали у Старој Пазови присуствовала Свечаној академији поводом 60 година рада Центра за  културу ове општине.
dragana milosevic
Фото: vojvodina.gov.rs

Овом приликом је ресорном секретару, у знак захвалности за сарадњу и подршку коју пружа Покрајински секретаријат за културу, информисање и односе с верским заједницама, додељена Плакета Установе културе општине Стара Пазова. Честитајући на завидном јубилеју, Милошевићева је истакла да је у протеклих шездесет година Центар за културу у Старој Пазови реализовао и промовисао бројне  културне манифестације, како професионалне, тако  и аматерске, и тиме постао и остао културни драгуљ наше земље.

„Бројне изложбе, концерти, промоције књига, позоришне представе, промовисале су активности Културног центра, а самим тим и дале задатак запосленима да тим стопама наставе“, истакла је Драгана Милошевић.

Она је додала да је то велики задатак и за Општину Стара Пазова, да настави да  несебично улаже у културу, а и за Покрајинску владу, преко ресорног секретаријата, да и надаље буде трајан и доследан партнер у реализацији бројних културних активности.

EUR/RSD 117.5784
Најновије вести