Учим+Знам=Вредим и у Беочину: Седам девојчица за понос

БЕОЧИН: Пројекат „Учим+знам=вредим” први пут од ове године реализоваће се на подручју Општине Беочин, а представници Удружења за друштвену одговорност су у Основној школи „Јован Грчић Миленко“ фотографисали најбоље ђаке ове општине који су својим резултатима заслужили да се нађу на билбордима у Беочину.
ucim znam vredim
Фото: Dnevnik.rs

Тако ће се ове јесени житељима ове општине представити на билбордима седам ученица ОШ „Јован Грчић Миленко“ из Беочина и ОШ „Јован Поповић“ из Сусека, које су у минулој школској години освајале награде на државним и међународним такмичењима у више области.

У име Удружења за промоцију друштвене одговорности најбоље беочинске ђаке поздравио је председник Удружења Александар Савановић и захвалио им се што су својим успесима промовисали своје школе и општину, те им пожелео да наставе са успешним резултатима на свим пољима.

Општина Беочин прикључила се пројекту „Учим+знам=вредим” захваљујући договору Удружења са председником Општине Митром Милинковићем који је у име локалне самоуправе изразио задовољство што ће најбољи ученици бити представљени на овакав начин, уз наду да се овакав начин промоције најбољих беочинских основношколаца настави и наредних година.

Он је напоменуо да Општина подржава и награђује своје најбоље ђаке, и да је ова акција Удружења за промоцију друштвене одговорности могућност да се додатно промовише њихов успех.

Jasna Veljkovic
23.08.2017 • 20:52
Samo bih volela da znam zašto moja devojčica koja ide u istu školu i koja je dve godine za redom pobedjivala na Republičkom takmičenju nije pozvana da se slika? Drugim devojčicama svaka čast, lično ih poznajem i to su zaista deca koja su talentovana.
Snezana Vujic
26.08.2017 • 18:00
Gospodjo, odlično pitanje? Da li ste uopšte dobili odgovor.
Snezana Vujic
26.08.2017 • 18:01
Gospodjo,odlicno pitanje. Da li ste dobili odgovor na njega?
Snezana Vujic
26.08.2017 • 18:03
Gospodjo, odlično pitanje? Da li ste uopšte dobili odgovor.
EUR/RSD 117.5918
Најновије вести