Представљамо учеснике пројекта „Учим+Знам=Вредим”

У оквиру пројекта „Учим + Знам = Вредим”, који организује Удружење за промоцију друштвене одговорности, на улицама Новог Сада и Сремских Карловаца постављено је укупно 25 билборда

с више од 120 ученика основних и средњих школа који су освајали награде на републичким и међународним такмичењима у области науке и уметности. „Дневник“ ће у наредним данима представити учеснике пројекта „Учим + Знам = Вредим” који су истакнути на билбордима широм Новог Сада и Сремских Карловаца.

Јован Ђорђев завршио је Електротехничку школу „Михајило Пупин”, Смер мултимедија. Он је са својим друговима из разеда освојио друго место на Републичком такмичењу из мултимедије.
– У школи смо имали прилику да се пријавимо за разне пројекте – каже Јован. – Мене је највише интересовао филм, а то нам је и донело друго место.

И Филип Кљакић је завршио Електротехничку школу „Михајло Пупин”, Смер мултимедија. Освојио је друго место на Републичком такмичењу из области мултимедије.
– Мене привлачи само стварање филма, нешто што људи на крају могу да видео у визуелним и аудио-медијима, а филм то комбинује – наглашава Филип. – Највише бих волео да се бавим драмом или мистеријом кроз филм.

Петар Тркуља је такође електротехничар мултимедија. С екипом из разреда Средње електротехничке школе „Михајло Пупин” освојио је друго место на Републичком такмичењу мултимедије, на којем су имали задатак да направе видео-рекламу.
– У односу на друге учеснике издвојили смо се због доброг професора, одличних услова за рад и идејама, којих је било заиста много – каже Петар. – Све што има везе с анимацијом и мултимедијом мене занима тако да сам тај смер и уписао на факултету.

Страхиња Милошев завршио је Електротехничку школу „Михајло Пупин”. Освојио је појединачно прво место на Републичком такмичењу из мултимедије.
– Задовољан сам тим и успехом и зато што ћу наставити школовање у том смеру – наводи Страхиња.– Уписао сам Факултет техничких наука, Смер за мултимедију. То волим, то ме испуњава, а већ сад успем и да зарадим од тога. Надам се да ћу се и у будућности бавити анимацијом.
 

EUR/RSD 117.5516
Најновије вести