Инђијци поклонили Карловчанима ауто

Црвени крст Сремских Карловаца добио је половни аутомобил марке „фијат добло” на поклон од сестринске организације, Црвеног крста Инђије.
1
Фото: Црвени крст

Како каже секретарка каровачког Црвеног крста Марина Фодор, инђијски Црвени крст је добио ново возило, па је руководство пожелело да стари аутомобил поклони некој мањој организацији која га нема, а потребан јој је. Марина Фодор напомиње да је ауто, упркос томе што је полован, у добром стању и регистрован.

– Аутомобил ће нам добро доћи приликом реализације својих редовних акивности, а посебно при подели пакета – каже Марина Фодор. – Нарочито смо осетили његов недостатак током пандемије коронавируса и ванредног стања, када је требало однети помоћ великом броју суграђана. Најчешће смо се тада морали ослањати на волонтере, а имали смо на располагању и општински аутомобил.

Примопредаја је уприличена у среду у Инђији. Осим председнице тамошњег Црвеног крста Мирјане Сајферт и Марине Фодор, потписивању уговора и предаји кључева присуствовали су Бошко Митрашиновић из Црвеног крста Војводине и секретарка инђијске организације Мирела Седлан.

Карловачки Црвни крст је расходовану „ладу“ која је дуго стајала прекопута просторија организације успела да прода. 

EUR/RSD 117.5896
Најновије вести