Инвалиди рада добили нове просторије

ТИТЕЛ: Општинска Организација инвалида рада основана је 2016. године, броји око 70 чланова и од пре десетак дана, удружење је почело са радом у новом простору на адреси Парадни трг бб - пролаз у пијацу.
F
Фото: Dnevnik.rs

Канцеларија је отворена скромним коктелом у јутарњим часовима  у присуству председнице удружења - Маре Топић, чланова Извршног одбора и других грађјана који су пожелели сретан рад. Организација инвалида рада се бави разним активностима, а приоритет удружења су ликовне радионице, ликовне колоније чији су учесници сликари из Титела, који су врло успешни у сликању уљем на платну и другим техникама.

- Самим постојањем удружења желимо члановима да помогнемо у свим аспектима, почев од писања пакета различитих садржаја - плаћање на рате, организовање одлазака на излете, дружења са другим организацијама и још много тога. Чланови удружења рада, не само чланови него и остали пензионери који желе да се животно осигарају могу се осигурати код нас у ДУНАВ и ТРИГЛАВ осигарању –рекла је председница Мара Топић..

Иначе, Организација инвалида рада Општине Тител, обележила је и Дан  инвалида рада уз скроман ручак за своје чланове.

Текст и фото: Ж. Марковић

EUR/RSD 117.5834
Најновије вести