Компанија Линглонг најавила сајмове запошљавања

ЗРЕЊАНИН: Компанија „Линглонг“ је најавила да ће одржати више сајмова запошљавања у оквиру образовних институција на територији града Зрењанина.
д
Фото: Dnevnik.rs

Циљ организовања сајмова је да се привуку млади и перспективни дипломци и ученици који ће моћи да испуне захтеве глобалног развоја компаније.

Од кандидата се очекује висок морал и способност, изражена комуникативност, предузимљивост, сналажљивост и одговорност. Представници компаније „Линглонг“ ће на сајмовима кандидатима одржати кратку презентацију како би их упознали са самом компанијом, корпоративном културом, зарадом, могућностима за напредовање и стручним обукама и усавршавањем у иностранству.

Након презентације кандидати ће бити интервјуисани, а том приликом ће заинтересовани моћи да попуне образац пријаве за посао. Прво запошљавање кандидата очекује се већ почетком наредне године.

Компанија „Линглонг“ се бави производњом пнеуматика, а робна марка „Линглонг“ спада међу 500 највећих брендова. Закључком Владе Републике Србије, пројекат изградње фабрике пнеуматика инвеститора „Шандонг Линглонг Тајр“ у Зрењанину проглашен је за пројекат од значаја за Републику Србију.

Ж. Б.

EUR/RSD 117.5773
Најновије вести