Малишани из Велике Хоче и Ораховца у посети општини Темерин

Општина Темерин је недавно била домаћин за 24 старија основаца који су стигли у посету Војводини са подручја Косова и Метохије. У пратњи своја три професора, деца су била смештена у породицама њихових вршњака у Темерину. 
1
Фото: Општина Темерин

Први дан посете деца су имала организован пријем у згради РТВ-а где их је дочекала директорица Дирекције за управљање непокретностима Маријана Дивљак. Малишани су имали прилику да виде како се креирају телевизијске и радијске емисије, али и да прошетају кроз режију и монтажу. Такође, гости су  посетили Петроварадинску тврђаву и Сремске Карловце, а искористили су прилику да посете и тржни центар.

Општина Темерин обезбедила је улазнице за уживање на темеринским базенима, вожњу катамараном по Јегричкој као и пројекцију филма у локалном биоскопу. Последњег дана посете, организован је свечани пријем у сали Скупштине општине Темерин где је малишане поздравио председник општине Младен Зец и том приликом им уручио пригодне поклоне. За организацију ове посете побринули су се Оливера Грбић и њен Женски одбојкашки клуб „Грбић“ који већ 20 година ради на подручју општине Темерин, са искуством у реализовању кампова деце сличног узраста.

EUR/RSD 117.2745
Најновије вести