Отворен Аквафит Минаква у Зрењанину

ЗРЕЊАНИН: У Зрењанину је, на адреси Петра Драпшина 15,  почео са радом затворени базен “Аквафит Минаква”.
д
Фото: Приватна архива

Грађани Зрењанина ће имати прилике да уживају у благодетима пливања у минералној води Минаква, која је по свом саставу и присуству природно раствореног јода слична управо морској води.

-“Минаква” је у Зрењанину присутна већ дуго година. Хтели смо да у градовима где радимо пружимо нешто квалитетно и ново, па смо у Новом Саду отворили Корзо дечији парк и спа центар, а у Зрењанину отварамо Аквафит. Тиме смо хтели у сваком граду и да промовишемо спорт, дружење, а уједно и нашу воду и технологију - кажу у овој новосадској компанији.

Овај аквафит програм је креиран у Европи и целом свету од стране једне компаније из Торина, и он ће, уз много додатака, бити примењен у Зрењанину. Вода у базену је минерална и лековита. Слична је морској води и, осим што је здрава за пиће, здрава је и за тело, у шта ће Зрењанинци моћи да се увере. Осим базена, ту су и сауна, хамам, као и сви остали садржаји неопходни за потпуно уживање.


Јефтиније него у Италији

Цене су приступачне, кажу из ове компаније, 600 динара  по тренингу.

- Ова цена је четири пута нижа од цене у Италији , али смо ми одлучили да грађани Зрењанина могу да тренирају по повољнијим ценама. Цена за купаче је 1500 динара, и они ће моћи три сата да уживају у свим садржајима Аквафит центра- наводе из “Минакве” и додају да се више информација може прочитати на њиховом сајту aquafit.rs.


-Квалитет наше услуге биће базиран на четири принципа - квалитет ваздуха, квалитет воде, хигијена и квалитет услуге. Температура воде је 32 степена. Од садржаја ће бити пуно yетова за масажу, водених кревета, yетова за противструјно пливање, разних масажера, сауна, парно купатило, виши туш -наводе у компанији “Минаква”.

Радно време за купаче је од 16 до 23 часа, а тренинзи аквафита су у четири термина пре подне, у трајању од по један и по сат. Специјални програм аквафита ће се спроводити 45 минута, а током преосталог времена моћи ће да се користе остали садржаји или да се плива.

-Ово је само први део нашег улагања у Зрењанин. Суседну зграду, где је некад била лабораторија, преуредићемо у једну велику дечју играоницу и применити сва искуства која имамо са нашим Корзо парком у Новом Саду - поручују из компаније “Минаква”.

Ж. Б.

EUR/RSD 117.5759
Најновије вести