Стан у Сефкерину изгорео због свеће или опушка

СЕФКЕРИН: У центру Сефкерина изгорео је стан на првом спрату у Улици ослобођења 4. Захваљујући брзој и правовременој интервенцији ватрогасних екипа из Опова, Глогња и Панчева, пожар је саниран на време и без људских жртава.
sefkerin
Фото: Youtube Printscreen

Пожаром су биле захваћене две просторије и део крова. Изгорело је 60 квадратних метара простора, а мања оштећења претрпели су и суседни станови. Мада нема званичног саопштења, претпостава се да је узрок упаљена свећа или опуштак, јер стан није имао струју.

Како је штета потпуна и стан неупотребљив, председница Савета месне заједнице Сефкерин Кристина Крунић најавила је акцију помоћи за брачни пар који је живео у њему.

- Стан је неупотребљив и исте ноћи када је избио пожар нашли смо привремени смештај за брачни пар, а Месна заједница Сефкерин  и Удружење „Креатива” већ су покренули акцију прикупљања помоћи у храни и одећи за њих двоје - рекла је Кристина Крунић.

Иначе, приликом гашења пожара вода је продрла и у просторије поште које се налазе у приземљу зграде, па је она привремено измештена на другу локацију.

Љ. М.

EUR/RSD 117.3529
Најновије вести