Уређују атлетску стазу на стадиону у Врбасу

ВРБАС: На главној трибини стадиона ОФК „Врбас” постављено је 800 столица за гледаоце, а почели су и радови на уређењу атлетске стазе.
1

Радове финансирају Покрајински секретеријат за спорт и омладину и локална самоуправа, а покрајински секретар за спорт Владимир Батез присуствовао је почетку радова. Он је задовољан брзином којом су прошли од идеје и договора до потпуне реализације једног и почетка другог дела заједничког пројекта поменутог секретеријата и локалне самоуправе.

-Прво смо обезбедили 800 столица за централну трибину стадиона које су већ постављене, као и нови дигитални семафор- истакао је Батез. -Тренутно је у току уређење атлетске стазе, њено асфалтирање, како би у ближој будућности имали добру основу за постављање тартана.

Батез сматра да је стадион добар, а фудбалски терен изузетан и задовољан је што ће поменути радови бити готови врло брзо.

- Пројекат је вредан 4,2 милиона динара, од чега већински део финансира Покрајински секретеријат за спорт и омладину са око 3,4 милиона динара, док се остатак финансира из буџета локалне самоуправе- рекао је Батез.

М.Сћ

EUR/RSD 117.5872
Најновије вести