Зрењанински стипендисти потписали уговоре

ЗРЕЊАНИН: Градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић потписао је уговоре о стипендирању с ученицима и студентима који су стекли право на стипендије на основу конкурса за школску 2018/19. годину.
ucenici studenti
Фото: zrenjanin.rs

Новчану подршку добило је 60 ученика средњих школа и 69 студената. Ђаци ће месечно примати по 5.400, а студенти 8.400 динара. Разлика у односу на претходну годину је што ће Град стипендије исплаћивати десет месеци. До ове године ђаци и студенти су могли да рачунају на девет месечних стипендија.

Сваки дан у Градској кући радимо различите послове, али је ово један од оних лепших. Трудимо се да у овом граду направимо такву атмосферу да се, без обзира где ћете студирати и завршавати школе, вратите у њега. Желим вам да се у Зрењанину остварите и приватно и пословно. А да бисмо створили добар амбијент потребно је да отварамо нове фабрике и нова радна места, како се не бисте виђали са вашим родитељима преко скајпа, већ како бисте живели овде и посећивали их сваки дан, поручио је градоначелник Јањић средњошколцима и студентима.

Ж. Б.

EUR/RSD 117.0802
Најновије вести