Бен Афлек неће глумити у новом Бетмен филму

Након гласина о статусу Бена Афлека као Бетмена коначно је потврђено да он неће глумити у новом Бетмен филму пише ЦДМ. Један од разлога је наводно то да ће се филм фокусирати на млађег Бруса Вејна.
e
Фото: Youtube Printscreen

Продуценти желе млађег глумца у улози Бетмана, а неке гласине већ круже о томе ко би могао наследити Афлека. Спомиње се млади глумац Џек Оконел. Афлек који ретко користи Твитер, потврдио је ову вест на свом налогу и навео како је узбуђен да види визију редитеља Мета Ривса како доживљава светлост дана, пише Стрипблог.

Филм је добио и званичан датум изласка. У питању је 25. јун 2021. године.

“То је у великој мери једна noir Бетмен прича. Надам се да ће то бити прича која је узбудљива, али и емотивна. То је више Бетмен у свом детективском моду, што нисмо видели до сад у филмовима. Стрипови имају читаву историју о томе. Он би требало да буде велики светски детектив, а то до сада није нужно било део онога што су били филмови о Бетмену. Волео бих да ово буде филм у коме ћемо ићи путем трагања за криминалцима и решавања злочина. То ће омогућити лику да се оствари у једном делу приче затвореном у себи, и да прође да прође кроз трансформацију”, казао је.

Поред Бетмен филма, “Suicide Squad” 2 је такође добио званичан датум и он ће пратити Бетмен филм. У питању је 6. август 2021. Још увек није познато ко ће режирати овај филм, док из ДЦ-а потврђују да ће сценарио Џејмса Гана донети свеж приступ ликовима.

Њему је отворено место редитеља пошто је због контроверзних изјава на Твитеру избачен из “Чувара галаксије”, а Холивуд Репортер наводи да су преговори за ову позицију са њим у току. Непознато је шта свеж приступ заправо значи и хоћемо ли видети исте глумце и ликове како репризирају своје улоге.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести