ГРЕТА ГЕРВИГ СЕ ПРЕДОМИСЛИЛА Ево каква судбина чека "Барби"! Да ли ће се снимати НАСТАВАК ФИЛМА о најпопуларнијој лутки? ФАНОВИ устрептали (ФОТО, ВИДЕО)

Редитељка филма "Барби", Грета Гервиг, је променила мишљење о могућности снимања наставка њеног хит филма.
g
Фото: Tanjug (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Она је у разговору за светски магазин "Дедлајн" изјавила:

- Не одбацујем ову идеју, желим да га снимим.

Док су неки фанови јасно ставили до знања да није потребан наставак овог ружичастог филма, други то жељно ишчекују.

Ипак, за сада је све далеко од потврде, а о потенцијелном наставку би требало да се разговара са произвођачем играчака Мателом, глумицом Марго Роби, продуцентом Хејамом и са Ворнер Бросом, пре него што се почне размишљати о снимању.

И друге уговорене обавезе које има Гервиг могле би да утичу на коначну одлуку о снимању наставка, јер она тренутно режира и пише сценарио за два "The Chronicles of Narnia" Нетфликс филма.

Када би могли да угледамо наставак?

Још има доста да се ради да би се ови филмови завршили, а очекује се да ће снимање почети крајем 2024. или почетком 2025.

То значи да у случају да се донесе одлука о снимању "Барби 2" на филм ћемо чекати макар неколико година ако филм добије зелено светло.

Фото: Tanjug (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Иначе ова изјава Грете Гервиг је дефинитивно заокрет за 180 степени јер је прошлог новембра Роби рекла да ''не може да замисли како би изгледао наставак'', пошто је Барби тим креирао филм без размишљања о наставку.

Пре ње, у јулу, Гервиг је рекла да је потенцијал за "Барби 2'' раван нули'', али срећом за фанове предомислила се.

"Барби" је један од најпрофитабилнијих филмова прошле године, а "зарадио" је осам номинација за Оскара, иако је освојио само један и то за песму коју изводи Били Ајлиш.

Филм је према последњим бројкама успео да пребаци цифру од милијарду долара односно оствари укупно 1.445.638.421 милијарди зараде.

Дневник/24 седам

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести