Хоће ли СНАГА ЉУБАВИ победити ЗЛО: „ЗАКОПАНЕ ТАЈНЕ” се враћају на мале екране а ова НАША ЧУВЕНА ГЛУМИЦА се придружује екипи серије 

Након шокантног завршетка друге сезоне – када је Лала сазнала за нову Балшину прељубу са Ренатом и затражила развод, када је Гуја био на корак до сазнања ко му је отац, а Тадија сазнао да му је Виктор син – трећа и финална сезона хит серије Жарка Јокановића „Закопане тајне“ почиње са емитовањем 22. априла у 22 часа на Пинку, и доноси разрешење бројних породичних тајни и нерашчишћених односа јунака који су ушли у срца гледалаца широм региона.
1
Фото: промо

Наставак интригантне приче о породици Додер, гледаоци у региону пратиће сваког понедељка, среде, четвртка и петка од 22 часа. Бројној екипи изузетних глумаца, на челу са омиљеном глумицом ТВ публике Милицом Милшом, придружити и нова имена. Осим Мире Бањац и Милоша Ђуровића, које ћемо и даље гледати, у трећој сезони глумачком ансамблу придружила се и једна од наших најбољих глумица, Јелица Сретеновић.

Окосницу приче треће сезоне „Закопаних тајни“ и даље ће чинити породица Додер и сви ликови који су на неки невероватан начин повезани са њима. Брижљиво чуване тајне ће падати једна за другом, као куле од карата, чиме ће се из корена мењати животи наших јунака – који су међусобно повезани више него што могу да замисле.

Након што је сазнала за још једну Балшину превару са Ренатом, али и чињеницу да је његов отац подметнуо пожар у ком су страдали њени родитељи, Лала одлучује да стави тачку на њихов брак и тражи му да се исели из виле. Тадија се сетио информације која ће му променити живот – да му је Виктор син, док се са друге стране Вера бори са осећањима према Тадији и са све већом тортуром коју трпи од Светозара.

Фото: промо

Лала се сукобила са Ђурђом и открила све о њеној посети Москви, након чега Ђурђа обећава освету. Гуја тражи од Здравка да му каже ко му је отац, а Косара наставља потрагу за својим близанцима, која је води до њене велике љубави. Шта ће се догодити са Лалом и Балшом, Вером и Тадијом, Дором и Андријом, Ђурђином осветом, Гујином потрагом за оцем, али и који нови непријатељи вребају породицу Додер – одговоре на ова питања доноси финална сезона „Закопаних тајни“.

„У вртлогу страсти, љубави и издаје, породица Додер трага за тајнама које могу да буду или њихов крај, или пут њиховог поновног окупљања и блискости. Прича у трећој сезони се своди на централно питање: Хоће ли снага љубави победити зло, које вреба са неколико страна? А одговор на ово питање донеће нове епизоде „Закопаних тајни“, кажу из продукције серије.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести