Изашао је први трејлер за нови филм о Џејмсу Бонду

БЕОГРАД: Објављен је први трејлер за нови филм о Џејмсу Бонду "Нема времена за умирање" и већ је изазвао велику пажњу код љубитеља чувеног агента 007.
dzejms bond
Фото: Youtube Printscreen

Ово је последњи део филмова о Бонду у ком ће главну улогу играти Данијел Крејг.

Остварење је режирао Кери Фукунага, а поред Крејга у филму играју Рами Малек, Рори Кинијер, Бен Вајшо, Наоми Харис, Леа Седу и Џефри Рајт.

Данијел Крејг по пети пут глуми британског тајног агента 007, а и сам је потврдио да је ово последњи наставак у којем ће играти Бонда јер је "дошло време да га замени неко млађи."

То је један од најтежих, најзахтевнијих, али и најлепших пројеката за који сам везан. Треба уложити много енергије у ту улогу, а ја постајем старији и због тога је мало незгодно, рекао је недавно 51. годишњи глумац који је током последњег снимања повредио зглоб.

У филму "Нема времена за умирање“, Бонд ужива у мирном животу након напуштања тајне службе док га не посети стари пријатељ Феликс Лајтер из Ције и затражи његову помоћ. Тада одлази у мисију спасавања отетог научника, а при томе ће се наћи на путу тајанственом наоружаном негативцу с опасном, модерном технологијом.

Филм долази у наше биоскопе 2. априла 2020. године.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести