Који су то најамбициознији филмови који никад нису снимљени?

Прочитајте који су то филмови који су потенцијално могли постати велики хитови, а остали су негде у вечној продукцији.
e
Фото: Youtube Printscreen
1. Форест Гамп 2

Идеја: Планирано је да се овај филм темељи на књизи "Гумп анд Цо.", која почиње тако што је Форестовом сину дијагностификован АИДС, због чега губи пријатеље. Након пада компаније Баба Гамп Шримп, Форест брише подове у стриптиз клубу како би зарадио за живот. У другом филму би се нашао усред терористичког напада који се догодио у априлу 1995. у Оклахома Ситију и плесао би с принцезом Дијаном, пише Индекс.хр.

Зашто није снимљен: Разлог зашто никада није снимљен може се приписати екстремно лошем тренутку - сценарио је предан 10. септембра 2001. године. Након догађаја који су уследили сутрадан, редитељ је закључио да је прича о терористичком нападу неумесна, и иако пројект није службено отказан, он мирује већ готово 20 година.

2. Kill Bill  3

Идеја: Квентин Тарантино је разматрао могућност да направи трећи филм Kill Bill. Наставак би био смештен десетак година касније након другог филма и пратити причу Невестине кћери, која се освећује људима који су мучили њену мајку.

Зашто није снимљен: Тарантино је идеју развијао годинама, али продукција филма никада није изашла из оквира идеје.

3. Харли и Џокер

Идеја: Након што је Маргот Роби као Харли Квин одушевила све у филму Suicide Squad, студио је планирао да сним филм о лудачком тандему Харли - Џокер, с нагласком на њихову љубав.

Зашто није снимљен: Студио је такође желео соло филм за Џокера, како би приказао његов самосталан лик (који смо недавно добили у тумачењу Жоакина Финикса). У исто време, Маргот Роби је свој лик видела као снажну особу која радије самостално ради, уместо да зависи од токсичне везе. Због тога је прогурала идеју о филму Birds of Prey (2020).

4. Дивергентна: Уздизање

Идеја: Баш као и у случају Харија Потера и Игара глади, последња књига франшизе Дивергентна била је подељена у два филма. Први од два је изашао, а други никада није, иако је требало да заокружи читаву причу.

Зашто није снимљен: Још пре изласка првог филма занимање за франшизу је почело јењавати, па филм није успио, а недостатак занимања узроковао је отказивање последњег филма. Главна глумица признала је да је разочарана како се сага завршила и да је чак размишљала напустити глуму.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести