Маша и медвед на шпанском и енглеском са по 10 милиона претплатника

МОСКВА: Званични Јутјуб канали руског цртаног филма "Маша и медвед" на енглеском и шпанском језику су сваки појединачно достигли 10 милиона претплатника, и добили награду Дијаманстки стваралац, саопштила је компанија Animacord.
masa i medved YT
Фото: Youtube Printscreen

"Два званична Јутјуб канала цртаног филма Маша и медвед, енглески и шпански премашили су по 10 милиона претплатника сваки појединачно, поновивши успех руског канала из 2017. године. Јутјуб додељује награду Дијамантски стваралац за канале са више од 10 милиона претплатника", саопштила је прес служба за ТАС С.

Ове године "Маша и медвед" обележавају десетогодишњицу свог постојања. Овај цртани филм преведен на 36 језика и емитован у више од 100 земаља. У новембру 2019. године Маша и медвед била је међу топ 5 најтраженијих емисија за децу на свету, према независној студији Парот Аналитике.

"Маша и медвед" постао је један од најгледанијих цртаних филмова на Јутјубу у 2019. У јулу 2019. једна епизода овог цртаног филма прикупила је четири милијарде прегледа, ушавши тако у топ пет најгледанијих Јујтјуб видео снимака икада.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести