Милош Биковић присуствовао премијери филма Лед 2 у Москви

БЕОГРАД: Светска премијера дуго очекиваног наставка ледене бајке "Лед 2", која ће се од 14. фебруара наћи пред домаћом публиком, одржана је 10. фебруара у Москви уз присуство српског глумца Милоша Биковића саопштили су проуценти.
bikovic
Фото: Tanjug, promo

Специјалну пројекцу затвореног типа у филмском центру "Октобар" увеличале су звезде најгледанијег руског романтичног филма свих времена, Аглаја Тарасоваи Александар Петров, а велику пажњу тамошњих медија изазвао је и долазак Милоша Биковића.

Сви погледи били су упрти у нашег прослављеног глумца и његову бившу девојку Аглају, који су се први пут после раскида од пре две године појавили у јавности на истом догађају.

Седмој сили није промакло да су обоје без пратње прошетали црвеним тепихом, Аглаја у гламурозноји краткој црвеној хаљинии на високим потпетицама, док је Милош био лежерно елегантан.

Мада су фоторепортерижељно ишчекивали да их усликају заједно, до сусрета бившег љубавног пара и јунака првог дела филма “Лед” није дошло.

Томе је можда пресудило и што се током пројекције огласио противпожарни аларму биоскопу, због чега су гости морали да буду евакуисани, укључујући и глумце.

Иако се испоставило да је у питању био мали пожар који је одмах локализован, специјалним званицама није било суђено да "Лед 2" одгледају до краја.

На расплет љубавне драме клизачице Нађе и хокејаша Саше мораће да сачекају Дан заљубљених, када ће филм почети да се приказује и у руским биоскопима.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести