НОВИ ФИЛМ МИЛОША БИКОВИЋА ПРАВИ ХИТ У РУСИЈИ Слугу 2 погледало више од 2,3 милиона гледалаца за два дана!

Дугоочекивани наставак најгледаније комедије свих времена „Слуга 2” наставља да испусује странице кинематографске историје - за само два дана биоскопског живота у Русији, овај филм је погледало 2.3 милиона гледалаца, што представља најуспешнији почетак приказивања једног филма до сада.
1
Фото: Yellow, Black and White

Након београдске премијере, филм Слуга 2 доступан је и нашој публици од 4. јануара у свим биоскопима у Србији и региону.

Права новогодишња филмска посластица редитеља Клима Шипенка, са Милошем Биковићем у главној улози прати комична и узбудљива дешавања око главног јунака Грише (Милош Биковић), младића из више класе који се нашао у улози слуге из прошлог века, што га је променило набоље. Након путовања у „прошлост”, он реагује на сваку неправду арогантне и размажене Катје (Аглаја Тарасова), која ће се убрзо наћи у другом времену и у другом друштвеном статусу, што доноси нову линију ове филмске приче.

Фото: Yellow, Black and White

Глумачку поделу чине Милош Биковић, Аглаја Тарасова, Иван Охлобистин, Александар Самојленко, Марија Миронова, Олга Дибцева, Наталија Рогожкина, Софија Зајка, Павел Деревјанко и многи други.

Фото: Yellow, Black and White

Филм „Слуга 2” је заједнички пројекат студија Yellow, Black and White, онлајн биоскопа СТАРТ, МЕМ Cinema Production, уз учешће телевизијског канала Rossia 1 и филмске компаније Central Partnership и уз подршку Руског филмског фонда.

Фото: Yellow, Black and White

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести