Објављен први трејлер за филм са Јеленом Гавриловић у продукцији Amazon Prime (ВИДЕО)

ЛОНДОН: Објављен је први трејлер за британски филм "Gassed Up" у продукцији Amazon Prime Video у коме једну од улога тумачи српска глумица Јелена Гавриловић, која у филму има значајну трансформацију у односу на то како је публика навикла да је види, саопштили су продуценти.
s
Фото: Youtube printscreen/ Blic TV

У питању је акциони трилер редитеља Џорџа Ампонса, номинованог за награду БАФТА који ће бити приказан прво на фестивалу БФИ Лондон Филм Фестивал, а затим се очекује премијера 2024. године у Лондону. Сценарио су написали Арчи Медокс и Таз Скајлар, а поред Јелене Гавриловић главне улоге тумаче Стивен Одубола, Скајлар, певачица Меј Милер, Хери Пинеро и многи други.

Филм прати 20-годишњег Еша (Odubola), који покушава да заради новац за своју 14-годишњу сестру и пошаље мајку на рехабилитацију, али бива ухваћен у ланац организованог криминала који води млади и харизматични мигрант (Скајлар). "Gassed Up" су продуцирали Руперт Престон и Ed Caffrei из Sunrise Films и дуо "Boiling Point" Барт Русполи и Хестер Руоф из Ascendant Foks. Остали продуценти су дугогодишњи сарадници Стефан ЏБарт и Вард Троуман из Бромантицс-а. У креативном тиму су и директор фотографије Штефан Чупек ("Guns Akimbo") и монтажери Ричард Кетрид ("Дечак звани Божић") и Кристофер Дикенс ("Милионер из блата"). Sunrise Films управља међународним правима.

 

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести