ОТКРИВЕНО У КАКВОМ ЈЕ СТАЊУ ЖАРКО ЛАУШЕВИЋ након вести о хоспитализацији

Славни српски глумац Жарко Лаушевбић (63) примљен је у КБЦ Бежанијска коса, а како преносе домаћи медији, он је у поменутој установи ради редовног примања терапије.
s
Фото: Youtube printscreen/NOVA RS

- Жарко Лаушевић је у стабилном стању и није животно угрожен. Он већ неко време има проблем са плућима, али није хитно примљен у болницу, већ долази на редовне терапије - каже извор Телеграфа.

Подсетимо, београдски медији су данас пренели да је легендарни глумац примљен пре неколико дана у КБЦ "Бежанијска коса".

Нарушено здравствено стање глумца од пре неколико месеци наводно је кулминирало последњих дана, па је хитно хоспитализован, а тренутно је на даљим испитивањима.

Извор близак глумцу је за 24седам рекао је да без обзира на ситуацију Лаушевић није желео да пропусти наставак снимања серије "Калкански кругови" током лета, а на којој је радио у Аранђеловцу, те да је од стране филмске екипе максимално био испоштован.

Током викенда њему су урађене хитне анализе крви, те ће даљи ток лечења бити одређен спрам тога.

Он се управо због приватности у болници "Бежанијска коса" налази у апартману, где о њему брине велики број лекара и друго медицинско особље.

(Курир.рс/ Телеграф)

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести