Павићевић: Сваки лик у Мочвари крије тајну

БЕОГРАД: Гошћа нове епизоде видео серијала Танјуг Рефлектор била је глумица Ања Павићевић која је говорила о својој улози у другој сезони серије "Мочвара".
Танјуг/Драган Кујунџић/Ања Павићевић
Фото: Танјуг/Драган Кујунџић/Ања Павићевић

Павићевић је рекла да у "Мочвари" игра размажену тинејџерку из породице Гарчевић, и да јој је најтеже у стварању лика било да изађе из "зоне комфора", да дође до емоције коју има лик Ане која је поптуно различита од ње.

С друге стране, за Павићевић је било инспиративно играти лик пубертетлије, што је и она донедавно била, и зна кроз шта девојке пролазе у том мучном периоду.

Према њеним речима, редитељ Олег Новковић и сценаристкиња Милена Марковић су добро направили атмосферу друге сезоне која се дешава на лето, када "муве иду на људе храну и само чујемо звук врућине".

"Атмосфера се пренела на нас и на осећај док играмо", рекла је Павићевић.

О својим колегама у другој сезони "Мочваре", као што су Горан Богдан, Соња Колачарић, Милош Тимотијевић и Марко Јанкетић, Павићевић каже да су дивни људи и велики глумци који су је прихватили без обзира што је била међу најмлађима на снимању и што игра нови лик у серији.

Према њеном мишљењу, гледаоце ће привући друга сезона "Мочваре" зато што "сваки лик има нешто што крије", а "људи желе мистерију".

"Не смем ни пуно да причам и откривам али је занимљиво и што мене, која знам све, опет мами да гледам изнова и откријем и сама склопим коцкице шта је то што неко крије. Дуго нисмо имали да сваки лик има своју причу, да је разрађен", рекла је глумица.

Павићевић је рекла да би желела да у будућности игра "све што није калуп и прволопташки", а од класичних комада Нину из Чеховљевог "Галеба".

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести